Minimog Preloader
Free Delivery on orders over ₹999. Don’t miss discount.
healthblog

Naučite kako napraviti ovaj recept sa Sharon na svom IG -u uživo ovdje.

Naučite kako napraviti ovaj recept sa Sharon na svom IG -u uživo ovdje.

Ovaj bi okvir mogao staviti veću kontrolu u rukama poljoprivrednika, što bi moglo pomoći da se poljoprivrednici u očajničkom vremenu poljoprivrednike i mogu brže prilagoditi stalnoj situaciji. Također, politike koje podržavaju male, srednje i velike poljoprivrednike u krizi mogu smanjiti broj zatvaranja farmi i gubitak poljoprivrednika o kojima ovisimo za uzgoj hrane.

Da bi se smanjio financijski stres stavljen na malim i srednjim poljoprivrednim gospodarstvima, jedno je rješenje razvijanje regionalnih saveza koji se sastoje od poljoprivrednika, veletrgovaca i kupaca. To bi omogućilo veletrgovcima i kupcima da izgrade strateške odnose s poljoprivrednicima i naglašavaju vrijednost povezanu s vraćanjem odnosa u proizvodnji hrane, a ne na robnom fetišizmu. To bi također pomoglo poljoprivrednicima da procijene potražnju proizvoda na temelju njihovih kupaca umjesto na globalnom tržištu koje se stalno mijenja.

U manjem opsegu, evo nekoliko jednostavnih načina na koji potrošači mogu igrati važnu ulogu podržavanja manjih poljoprivrednih gospodarstava:

Izgraditi odnose s lokalnim poljoprivrednim poljoprivrednim poslovima lokalnim, sezonskim prodavanjima CSA članstva lokalnih poljoprivrednika

CALL CALL CALL Za akciju

Dok se svijet i nacija kreću naprijed radeći na oporavku od utjecaja Coidd-19, koristimo ovo kao priliku za razmišljanje i promjenu prehrambenog sustava. Bez promjene prehrambenog sustava u održiviji koji koristi svim članovima u cijelom sustavu, svi ćemo negativno utjecati i sada i u budućnosti.

Napisala Michelle Naragon, Dietotic Intern sa Sharon Palmer, MSFS, RDN

Fotografije Sharon Palmer, MSFS, RDN

Saznajte više o održivim prehrambenim sustavima:

Posebna isporuka: CSASTHE MYRIADD PREDNOSTI U GRADE ZAJEDNICE Najveći Tržišta vaših poljoprivrednika

Reference:

Anderson, N. (2020). Poljoprivrednici su procijenili da će izgubiti milijarde u 2020. Columbia Daily Tribune. https://www.columbiatribune.com/news/20200414/farmers-estimated-to-lose-billions-in-2020

Hollen, N., White, E., Lange, M., & Oldfield, T. (2018). Pregled održivosti prehrambenih sustava i prijelaza pomoću Interneta hrane. Znanost o hrani. https://www.nature.com/articles/s41538-018-0027-3

blog | Pregled održivosti Komentari Upoment

Ostavite odgovor Otkaži odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljen. Označena su potrebna polja *

Spremi moje ime, e -poštu i web mjesto u ovom pregledniku sljedeći put kad komentiram

veganski “sir” fondue

Sharon Palmer

Objavljeno 12. studenoga 2021

· Recept

Fondue je tako zabavan, interaktivan obrok. Samo poslužite gustu, toplo uranjanje s raznim kruhom i povrćem i pustite ljude da im uđu u srce. To je prekrasan zimski obrok (odmah nakon dnevnog skijanja je najbolje!), Ali također djeluje gotovo u bilo koje doba godine. Fondue se tradicionalno proizvodi od sira, ali to ne znači da jede s motorom biljke moraju u potpunosti preskočiti tu tradiciju. Koristila sam žuti, voštani krumpir kako bih stvorio zdrav, veganski “sirast” fondue savršen za uranjanje povrćem, tofuom i kockicama kruha.

Saznajte kako ovaj recept napraviti s Sharon na njenom IG uživo ovdje.

veganski “sir” fondue

(1 glasovi, prosjek: 5,00 Od 5) Utovarivanje …

5 od 1 recenzija

Autor: Dijetičar s pogonom na biljku · Recept

fondue je tako zabavan, interaktivan obrok. Samo poslužite gustu, toplo uranjanje s raznim kruhom i povrćem i pustite ljude da im uđu u srce. To je prekrasan zimski obrok (odmah nakon dnevnog skijanja je najbolje!), Ali također djeluje gotovo u bilo koje doba godine. Fondue se tradicionalno proizvodi od sira, ali to ne znači da jede s motorom biljke moraju u potpunosti preskočiti tu tradiciju. Koristila sam žuti, voštani krumpir kako bih stvorio zdrav, veganski “sirast” fondue savršen za uranjanje povrćem, tofuom i kockicama kruha.

Saznajte kako ovaj recept napraviti s Sharon na njenom IG uživo ovdje.

veganski “sir” fondue

(1 glasovi, prosjek: 5,00 Od 5) Utovarivanje …

5 od 1 recenzija

Autor: Dietican s pogonom na biljku

Kako donijeti fotografiju hrane na sljedeću razinu

Sharon Palmer

Objavljeno 21. siječnja 2021

Ažurirano 25. siječnja 2021

Želite naučiti kako fotografiju hrane izgledaju ukusnije, uzbudljivije, uzbudljivije, A profesionalni? Sharon Palmer dijeli svoje najbolje savjete o svemu što trebate znati kako iznijeti fotografiju hrane na sljedeću razinu.

boja je vaš prijatelj kada je u pitanju fotografija hrane – ovaj recept za pistachio kurkumu rižinu zdjelu nudi različite boje različite boje i teksture.

Nekada je fotografija hrane bila ograničena na obučene profesionalce koji snimaju za gurmanske časopise u dobro osvijetljenim studijima. Dobrodošli u New Age of Food Photography! Pogledajte samo zadivljujuću razinu fotografije hrane koju su amateri izlagali na Instagramu i blogovima! Možda izgleda super, ali nažalost možda nije tako lako kao što se čini. Tu su osvjetljenje, oprema, rekviziti, montaža. Ali nikad se ne bojte, fotografiranje hrane može se osvojiti malo prakse i nekoliko trikova trgovine. I dobit ćete nagrade, jer dobra fotografija s hranom može učiniti da vaš blog i društveni mediji rastu. Ako opisujete koliko je desert zamišljen, također ga želite pokazati … jasno i lijepo. Osim toga, to je zabavan hobi! U stvari, uživam u svom vremenu snimajući svoje recepte. To je kreativni izlaz koji mogu podijeliti s drugima. U stvari, moja nova knjiga Kalifornijski vegan uključuje svu moju vlastitu fotografiju hrane!

Sve moje fotografije hrane su izložene u mojoj novoj knjizi Kalifornijsko vegan.

Odgovaram na vaša glavna pitanja o tome što Proteklih godina naučio sam o fotografiji hrane, uključujući moje savjete o osvjetljenju, rekvizitima, oblikovanju hrane i hardveru koji vam mogu pomoći u putovanju fotografije hrane.

Kako donijeti fotografiju hrane u Sljedeća razina!

Christian i ja radimo TV segment u svojoj kuhinji koristeći fotoaparat, svjetla i stativ.

Pitanje: koju kameru preporučujete za fotografiranje hrane?

Odgovor: Prvo sam počeo koristiti svoj iPhone za fotografiju hrane i znam mnoge kolege koji koriste svoje pametne telefone (kasniju generaciju) za sve njihove fotografije. Međutim, vjerujem da ako se stvarno ozbiljno bavite fotografijom hrane, trebali biste uložiti u dobru kameru. Imam vrlo povoljne cijene topa DSLR, koji sam sada imao oko 7 godina. Također ima video postavku, pa ga koristim i za snimanje svih svojih visokokvalitetnih videozapisa (na slici gore). Imam telefoto i širokokutne leće koje povremeno koristim, ali možete samo započeti sa standardnim objektivom. Koristim svoj Cannon DSLR za sve svoje visokokvalitetne fotografije recepata, ali ocasionalno ću i ja koristiti svoj iPhone, možda za brzo pripremnu snimku ili vanjski snimak.

Ova fotografija za lagani aperol spritz snimljena Moj iPhone na portretnom načinu.

Pitanje: Kako saznate o osnovama fotografije hrane?

Odgovor: Pročitao sam mnoge članke i knjigu o fotografiji hrane, pohađao neke webinare o fotografiji hrane i Upisana u jednodnevnu radionicu na lokalnoj zajednici na fotografiji. Sve su te stvari zaista povisile moje znanje. Naučio sam osnove o stvarima poput rasvjete, izloženosti, brzine zatvarača i F-Stop. Općenito, koristim postavke od oko 400 ISO; 125-60 Brzina zatvarača, otvor F4-6. Međutim, to je potrebno prilagoditi na temelju moje postavke. Ako snimam u zatvorenom prostoru ili na otvorenom, kasno u dan ili rano ujutro, mračnog dana ili sunčanog dana – sve to napravi uromexil forte kako radi ovdje razliku u mojim postavkama. Naučila sam prilagoditi svoje postavke svaki put kad pristupim postavci fotografije hrane na temelju rasvjete tog dana.

Pitanje: Kako osvjetljavate fotografiju hrane?

Odgovor: jedan od trikova rasvjete je osigurati da imate dobar izvor svjetlosti koji dolazi na vašu hranu između 9 i 3 sata (ako zamislite postavku hrane na licu sata). Prirodno svjetlo na otvorenom je fenomenalno, ali ne želite izravno svjetlo, morate pucati u sjenu. U svom prethodnom domu imao sam opušteni stol za piknik u blizini mog povrtnjaka koji je zasjenio moja stabla citrusa – imala je savršenu rasvjetu (vidi dolje) za fotografiranje hrane. Skupio bih sve svoje potrebe za stilom hrane na pladnju i krenuo vani kako bih snimio fotografije.

Fotografije o hrani na otvorenom na zasjenjenom stolu za piknik.

Lilly mi “pomaže” u ovoj sesiji za fotografiranje hrane , Koristeći svoj antikni borov stol s dobrom izlaganjem svjetlu s prozora.

Danas, u mom domu u Ojai, imam veliki prozor s velikim izlaganjem suncu i antiknim borovim stolom koji je došao s kućom. To je moje novo omiljeno mjesto za fotografiju hrane. Pogledajte gornju sliku na kojoj postavljam snimku hrane za tim borovim stolom, a Lilly je sve provjerila! Također koristim ploču bijele pjene kako bih odskočio svjetlo kako bih izbjegao sjene. Ako svjetlost ulazi pod laganom kutom, na drugu stranu fotografije postavljene postavljenu veliku bijelu pjenu za pjenu kako bi se osvjetljavala na hranu i izbjegavala sjene. Za mene svjetlost ulazi s lijeve strane, pa stajem ploču bijele pjene s desne strane hrane.

Fotografija hrane mog recepta za mofongo u ojai na mom antiknom borovom stolu u blizini prozora , s bijelom pjenom pločom postavljenom s desne strane da odskočimo svjetlo na hranu.

rijetko koristim svoju umjetnu rasvjetu za fotografiju hrane, jer može biti vrlo oštro. Ali doista ga možete koristiti! Koristim ga cijelo vrijeme u svojim videozapisima. Možete vidjeti kako sam postavio rasvjetu na obje strane moje tablice borove u nastavku.

video snimljen na mojoj borovoj tablici u ojai.

Pitanje: Koje vrste površina i pozadine možete koristiti za fotografiju ?

Odgovor: Postoji puno opcija za površine i pozadine za fotografiranje hrane. Možete pronaći jeftine pozadine umjetnog drva, kao što je prikazano u nastavku. Imao sam ih kolekciju, međutim smatram da oni ne izgledaju baš prirodno dok započinjete usavršavati proces fotografije hrane. Nemojte me krivo shvatiti – dobro su i puno ih koristim. Ali ako ćete stvarno ući u to, pronađite neke prirodne površine koje volite. Ogromno ili obojeno drvo, mramora i pločica dobre su opcije. Čak sam kupio neke velike komade pločica i mramora u trgovini za popravak kuće za svoju fotografiju hrane.

Moj recept za jabuke od cimeta fotografiran na pozadini umjetnog drva.

Također možete pronaći umjetne površine koje ćete koristiti za backsplash. Ovo postavljeno (vidi dolje) daje mi izgled moderne, bijele kuhinje s pozadinom podzemne željeznice.

Postavljanje moje moderne bijele pozadine za ovu sesiju fotografije hrane za kalifornijsku vegan.

Pitanje: Što Vrste rekvizita Koristite li za fotografiju hrane?

Odgovor: Preporučujem vam da pronađete vlastitu fotografiju estetiku i idite s njom. Neki vole čistu, bijelu, pretjerano izloženu izgled; Dok drugi vole mračne i raspoložene. Moja estetika je organska i prirodna. Želim da se priroda prekriva u pucnjavi hrane. To obavještava moje rekvizite za fotografije. Koristim puno prirodnih proizvoda iz svog vrta i poljoprivrednih tržnica, uključujući bilje, cvijeće, povrće koje su otišle u cvijet i stvari koje pronalazim u prirodi, poput lišća s drveća, mahovine, kamenja i divljih biljaka.

Ova fotografija za sezam tempeh zdjela za zrno koristi kuglice iz mog vrta, divlje gljive, vlasac i višebojne rotkvice, kao i fenomenalne zdjele, salvete i srebrne posude.

Pored prirodnih elemenata, također skupljam jednjak pribor i jelo također prikuplja , neobične i vintage zdjele i salvete. Oni zaista puno dodaju u stil hrane. Nastojim pokupiti boju u sceni s hranom s salvetom. A zdjele su odlična posuda za fotografiju hrane nasuprot pločama, jer lijepo sastavlja hranu, a da se ne prolije po tanjuru. Također uživam u simetriji fotografiranja dvije obroke namirnica u svojim snimcima, tako da sakupljam razne dvije objekte. , i spreman za ugriz!

Pitanje: Kako uređujete svoje fotografije?

Odgovor: Nedavno sam sletio na Lightroom, što je prekrasan alat za uređivanje fotografije hrane. Morate provesti vrijeme eksperimentirajući s tim. Naučio sam da moji prvi pokušaji uređivanja na ovoj platformi prije godinu dana nisu ni približno tako dobri kao moji nedavni snimci. Morate pogledati stvari poput nijanse pucanja hrane, unaprijed postavljenih, ekspozicije, zasićenja i teksture prilikom uređivanja fotografija. U redu je vratiti se i ponovo ih urediti svježim okom!

Volim povremeno pariti hranu s vinom za zanimljiv snimak.

Pitanje: Koji kut koristite u snimkama hrane?

Odgovor: Koristim različite kutove, uključujući odozdo prema dolje, pod kutom ili ravno. Ovisi o tome što snimam. Na primjer, ako je to vegetarijal, možda bih to želio ravno pod kutom, ali zdjela juhe možda neće otkriti toliko s tim kutom. Na receptu snimam do 80 fotografija, pa ću isprobati razne snimke i izbrisati ih ako ne uspiju. Smatram da je odozgo prema dolje odličan kut za većinu bilo kojeg pucanja hrane, pa pokušavam lijepo ukrasiti hranu za ovaj kut. Također mi se sviđa kut. Uključivanjem u hitac. Volim rugati žlicu hrane lijevom rukom dok snimam s desne strane. Ili, u lijevoj ruci držim polovicu vegetarijalnog hamburgera ili hrpu kolačića. Djelovanje uključivanja u hranu dodaje više spletka.

Kutovi čine lijepe snimke za pića u bistrama.

Za ostale savjete o blogovima o hrani, pogledajte moj vodič za pisanje recepata.

Pitajte Sharon | Blog

Jedna misao „Kako donijeti fotografiju hrane na sljedeću razinu“

Anne Holmes kaže: 22. siječnja 2021. u 12:57

Hvala vam što ste podijelili ove fenomenalne Savjeti !! Obožavam vaše slike s hranom !!

Pregled odgovora Komentari Uložite komentar

Ostavite odgovor Otkaži odgovor

Vaša adresa e -pošte neće biti objavljena. Označena su potrebna polja *

Spremi moje ime, e -poštu i web mjesto u ovom pregledniku, sljedeći put kad komentiram

rižoto leće s graškom mofongo s karipskom vegetarijskom gulašom

Post navigacija

risotto leće S peamofongoom s karipskim biljnim gulašima

Želite naučiti kako fotografiju hrane izgledaju ukusnije, uzbudljivije i profesionalno? Sharon Palmer dijeli svoje najbolje savjete o svemu što trebate znati kako iznijeti fotografiju hrane na sljedeću razinu.

boja je vaš prijatelj kada je u pitanju fotografija hrane – ovaj recept za pistachio kurkumu rižinu zdjelu nudi različite boje različite boje i teksture.

Nekada je fotografija hrane bila ograničena na obučene profesionalce koji snimaju za gurmanske časopise u dobro osvijetljenim studijima. Dobrodošli u New Age of Food Photography! Pogledajte samo zadivljujuću razinu fotografije hrane koju su amateri izlagali na Instagramu i blogovima! Možda izgleda super, ali nažalost možda nije tako lako kao što se čini.

Contents

admin
Author: admin

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Description
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Add to cart
Click outside to hide the comparison bar
Compare
0